Create account / Log in

Cannot move regions in Irregular grid issue

Topics related to the main Vassal engine.

Moderators: uckelman, Tim M

Cannot move regions in Irregular grid issue

Postby Brent Easton » November 18th, 2008, 8:28 pm

Brent,

As of build 4504, the bug is still there. I posted the module again but at
a different place: http://aradiel.free.fr/vassal/EuF2_irr_grid
I checked it by downloading it again and it works well with Vassal. I'll
update the bug in sourceforge.


David,

The reason you cannot move those regions is that you have not defined the extent of the Zone they are in. For example, the 'NF West Artic' zone. If you edit the zone and click on 'Define Shape', then click on 'Set Co-ordinates directly', there are no co-ordinates - The zone does not actually exist! That's why when you do a 'Define Shape' in zone, or a 'Define Regions' in the Grid, the map opens on the top left corner instead of scrolling to the location of the zone.

B.

____________________________________________________________
Brent Easton
Analyst/Programmer
University of Western Sydney
Email: b.easton@uws.edu.au


_______________________________________________
Messages mailing list
Messages@forums.vassalengine.org
http://forums.vassalengine.org/mailman/ ... engine.org

Post generated using Mail2Forum (http://www.mail2forum.com)
User avatar
Brent Easton
 
Posts: 2991
Joined: December 21st, 2007, 3:06 am
Location: Berry, NSW, Australia

Cannot move regions in Irregular grid issue

Postby Brent Easton » November 18th, 2008, 8:43 pm

The reason you cannot move those regions is that you have not defined the
extent of the Zone they are in. For example, the 'NF West Artic' zone. If
you edit the zone and click on 'Define Shape', then click on 'Set
Co-ordinates directly', there are no co-ordinates - The zone does not
actually exist! That's why when you do a 'Define Shape' in zone, or a
'Define Regions' in the Grid, the map opens on the top left corner instead
of scrolling to the location of the zone.

I'm thinking of a couple of solutions to assist:

- An error label 'Zone co-ordinates not set' on the Zone Editor if no co-ordinates set yet.
- Disable the 'Add Region' command on the Irregular Grid editor if the mouse is currently pointing outside of and enclosing zone.

B.


_______________________________________________
Messages mailing list
Messages@forums.vassalengine.org
http://forums.vassalengine.org/mailman/ ... engine.org

Post generated using Mail2Forum (http://www.mail2forum.com)
User avatar
Brent Easton
 
Posts: 2991
Joined: December 21st, 2007, 3:06 am
Location: Berry, NSW, Australia


Return to General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests