Create account / Log in

Error after every post on forum.

Topics related to the main Vassal engine.

Moderators: uckelman, Tim M

Error after every post on forum.

Postby reddeblu » February 10th, 2014, 4:04 am

Basically as the subject title says. If it helps I'll post the error that shows up, after I post this of course so I can grab it again. :lol:

General Error
exception 'PDOException' with message 'SQLSTATE[23000]: Integrity constraint violation: 1062 Duplicate entry '' for key 'message_id'' in /var/www/bridge/src/BridgeImpl.php:99 Stack trace: #0 /var/www/bridge/src/BridgeImpl.php(99): PDO->exec('INSERT INTO pos...') #1 /var/www/bridge/src/PhpBB3ToMailman.php(118): BridgeImpl->reserveEditId(43851) #2 /var/www/bridge/src/forum_post_send.php(61): PhpBB3ToMailman->process(Array, Object(user), 'post', Array, Array) #3 /var/www/bridge/src/forum_post_send.php(28): send_post_to_lists(Array, Object(user), 'post', Array, Array) #4 /var/www/forum/posting.php(1137): require_once('/var/www/bridge...') #5 {main}

There, caught it before the edit button vanished. :lol:

Get that every time I post, or send a PM. The post and stuff do go through despite it though.

This forum should probably have a section dedicated to the site itself, I wasn't sure where else to really post this.
- Model: Custom Build
- Operating System: Windows XP
- CPU: 3GHz
- Memory: 2 GB
- Video Card: NVIDIA GeForce GTS 250
- Vassal version: 3.2.10
- Java: Version 7 Update 51
reddeblu
 
Posts: 112
Joined: March 25th, 2011, 3:24 am

Re: Error after every post on forum.

Postby uckelman » February 10th, 2014, 11:00 am

Try now. We got a bad entry in our post database during the site move.
User avatar
uckelman
Site Admin
 
Posts: 8841
Joined: December 10th, 2007, 9:48 am
Location: Durham, England

Re: Error after every post on forum.

Postby reddeblu » February 10th, 2014, 11:06 am

Testing testing, post 2 3 . . . testing . . .

Hey its gone! Alright, problem solved, thank you very much. :D
- Model: Custom Build
- Operating System: Windows XP
- CPU: 3GHz
- Memory: 2 GB
- Video Card: NVIDIA GeForce GTS 250
- Vassal version: 3.2.10
- Java: Version 7 Update 51
reddeblu
 
Posts: 112
Joined: March 25th, 2011, 3:24 am

Re: Error after every post on forum.

Postby uckelman » February 10th, 2014, 11:07 am

Thus spake reddeblu:
>
> Testing testing, post 2 3 . . . testing . . .
>
> Hey its gone! Alright, problem solved, thank you very much. :D
>

Thanks for letting us know about the problem.

--
J.
User avatar
uckelman
Site Admin
 
Posts: 8841
Joined: December 10th, 2007, 9:48 am
Location: Durham, England


Return to General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 4 guests