Create account / Log in

Vassal asked me to post this

Issues with the Vassal engine.

Moderators: Tim M, uckelman

Vassal asked me to post this

Postby MartianBanshee » March 27th, 2019, 12:59 pm

Model
- Operating System - Ubuntu 18.04.2 LTS
- CPU Intel® Core™ i7 CPU M 620 @ 2.67GHz × 4
- Memory 8GB DDR3
- Video Card Intel® Ironlake Mobile
- Vassal version. (Go to Help and select About VASSAL) 3.2.17
- Java version.
---- This is probably the problem

java version "11.0.2" 2019-01-15 LTS
Java(TM) SE Runtime Environment 18.9 (build 11.0.2+9-LTS)
Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM 18.9 (build 11.0.2+9-LTS, mixed mode)

- Vassal module name and version (If applicable. If it's not a module available from the VASSAL module list, then please include a link so we can download it ourselves.) ---- No modules downloaded yet, just "taking the tour"


- Exactly what steps are required to reproduce your problem. If you are reporting on a problem that you can’t reproduce consistently, include as much information as possible about what you were doing right before the error occurred ---- This was the first time I ran VASSAL.sh
Attachments
errorLog.txt
(16.81 KiB) Downloaded 150 times
MartianBanshee
 
Posts: 1
Joined: March 27th, 2019, 12:48 pm

Re: Vassal asked me to post this

Postby rabbitisle » May 17th, 2019, 2:34 pm

I just replied to another post for the same issue. A workaround is to install java8 and use this to run vassal. However, it would be nice if the maintainer(s) posts an update on this issue (illegal reflective access).
rabbitisle
 
Posts: 4
Joined: May 17th, 2019, 2:27 pm

Re: Vassal asked me to post this

Postby uckelman » September 26th, 2019, 8:16 pm

Thus spake rabbitisle:
> I just replied to another post for the same issue. A workaround is to
> install java8 and use this to run vassal. However, it would be nice if
> the maintainer(s) posts an update on this issue (illegal reflective
> access).

There's a test build for Java 9 and later linked from this thread:

viewtopic.php?f=3&t=11128

--
J.
User avatar
uckelman
Site Admin
 
Posts: 8109
Joined: December 10th, 2007, 9:48 am
Location: Durham, England


Return to Technical Support & Bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests