Create account / Log in

Cannot load Vassal Modules

Issues with the Vassal engine.

Moderators: Tim M, uckelman

Cannot load Vassal Modules

Postby Bindusri » September 29th, 2019, 11:04 am

Upon opening Vassal, the modules I previously had loaded were not there.
I then tried to load a module and got the error appearing in the error log:

Model: ASUS F102B
OS: Windows 10 Home
CPU: AMD A4-1200 APU with Radeon(TM) HD Graphics 1.00 GHz
Memory: 4.00GB (3.44 GB usable)
Video: AMD Radeon HD 8180
VASSAL: 3.2.17
Java: 1.8.0_211-b11
Module: Paths of Glory

thanks Bindusri
Bindusri
 
Posts: 18
Joined: June 13th, 2012, 9:15 am
Location: Sydney, Australia

Re: Cannot load Vassal Modules

Postby Bindusri » September 29th, 2019, 11:06 am

Added the errorlog file
Attachments
errorLog.txt
Error log
(4.2 KiB) Downloaded 27 times
Bindusri
 
Posts: 18
Joined: June 13th, 2012, 9:15 am
Location: Sydney, Australia

Re: Cannot load Vassal Modules

Postby zgrose » September 29th, 2019, 2:56 pm

Looks like the exact same issue as in:
viewtopic.php?f=3&t=11109
zgrose
 
Posts: 38
Joined: September 8th, 2010, 4:31 am

Re: Cannot load Vassal Modules

Postby Bindusri » September 29th, 2019, 10:14 pm

Thanks zgrose.

I tried the solution to fix it ie deleting the V_Global file under Vassal\prefs but that soljution does not work.
Is there anything else I can try?

cheers Bindusri
Bindusri
 
Posts: 18
Joined: June 13th, 2012, 9:15 am
Location: Sydney, Australia

Re: Cannot load Vassal Modules

Postby uckelman » September 30th, 2019, 11:57 am

The error occurs when loading the PoG module, so the corrupt file will be the settings file for PoG, not V_Global. Look in the Preferences directory where V_Global is for the PoG settings file.
User avatar
uckelman
Site Admin
 
Posts: 8107
Joined: December 10th, 2007, 9:48 am
Location: Durham, England

Re: Cannot load Vassal Modules

Postby Bindusri » October 2nd, 2019, 3:17 am

Thanks uckelman that did the trick!
Cheers Bindusri
Bindusri
 
Posts: 18
Joined: June 13th, 2012, 9:15 am
Location: Sydney, Australia


Return to Technical Support & Bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests