Page 2 of 2

Re: Vassal won't load/isn't working....

PostPosted: February 6th, 2020, 8:58 pm
by uckelman
Thus spake ironwolf1961 via messages:
> Microsoft Windows [Version 6.3.9600]
> (c) 2013 Microsoft Corporation. All rights reserved.
>
> C:\Program Files\VASSAL-3.2.17>java -classpath lib/Vengine.jar
> VASSAL.launch.ModuleManager
> VASSAL: IO error
> java.io.FileNotFoundException: C:\Users\Mike\AppData\Roaming\VASSAL\lock
> (Access
> is denied)
> at java.io.FileOutputStream.open0(Native Method)
> at java.io.FileOutputStream.open(Unknown Source)
> at java.io.FileOutputStream.(Unknown Source)
> at java.io.FileOutputStream.(Unknown Source)
> at VASSAL.launch.ModuleManager.main(ModuleManager.java:159)
>
> C:\Program Files\VASSAL-3.2.17>cd C:\Program Files\VASSAL-3.2.17

Yep, that's what I was expecting to happen. VASSAL doesn't have
permission to write to its lock file. Something is wrong with your
account permissions, which is why VASSAL was able to start when you
ran it from a different account.

--
J.

Re: Vassal won't load/isn't working....

PostPosted: February 7th, 2020, 12:52 am
by ironwolf1961
Yikes! Sounds like this will entail some research on fixing corrupt permissions. As no other problems are occurring other than trying to get Vassal to load in the profile, hopefully corruption is limited to that folder. Will let you know how that goes.

Re: Vassal won't load/isn't working....

PostPosted: February 29th, 2020, 5:10 pm
by ironwolf1961
Zapping the folder worked. Thanks, guys!