Page 1 of 1

not able to move markers

PostPosted: October 28th, 2010, 10:32 pm
by JUNO44
Help, have been playing over Vassal for a period of time , presently have 7 Empire ot Sun games on the go. My problem occurred today from 1 hour to the next, i can not move the units to a new position on the map. I can use the menus to right clik them but not allowed to phisically place them. Have tried several diferent files including files that worked before. My next route will be re-installing mod itself. using 4.04 at present. thanks for any help here.

Greig

Re: [messages] [Technical Support & Bugs] not able to move m

PostPosted: October 28th, 2010, 11:56 pm
by tar
On Oct 28, 2010, at 3:32 PM, JUNO44 wrote:

> Help, have been playing over Vassal for a period of time , presently
> have 7 Empire ot Sun games on the go. My problem occurred today from 1
> hour to the next, i can not move the units to a new position on the
> map.
> I can use the menus to right clik them but not allowed to phisically
> place them. Have tried several diferent files including files that
> worked before. My next route will be re-installing mod itself. using
> 4.04 at present. thanks for any help here.

You didn't happen to somehow become an observer rather than a player?
This could have happened if you changed the password you use.

Re: not able to move markers

PostPosted: October 29th, 2010, 12:01 am
by JUNO44
no I have gone in and attempted to fix . It is as if I am not logged right. For example in both EOTS and Totaler Kreig I have the proper card decks assigned but can not place them. But have tried to start a totally new game and run into same problem.

Re: not able to move markers

PostPosted: October 29th, 2010, 3:58 am
by JUNO44
ok had to re-download vassal and reinstall, works again