Create account / Log in

unable to open modules

Issues with the Vassal engine.

Moderator: bsmith

unable to open modules

Postby klulu » February 5th, 2012, 6:37 pm

Hi,

I'm unable to open any module. I click open module, then I see only the hourglass cursor and nothing happens. Can somebody help me? Sorry for my english!

OS: Windows XP Professional
CPU: Intel Core 2 E6750 2.66ghz
Memory: 2GB
Video: ATI 4830
VASSAL: 3.1.18
Java: 1.6.0_30
klulu
 
Posts: 2
Joined: February 5th, 2012, 6:29 pm

Re: [messages] [Technical Support & Bugs] unable to open mod

Postby uckelman » February 5th, 2012, 7:30 pm

Thus spake klulu:
> Hi,
>
> I'm unable to open any module. I click open module, then I see only the
> hourglass cursor and nothing happens. Can somebody help me? Sorry for my
> english!
>
> OS: Windows XP Professional
> CPU: Intel Core 2 E6750 2.66ghz
> Memory: 2GB
> Video: ATI 4830
> VASSAL: 3.1.18
> Java: 1.6.0_30

Post the contents of $HOME\VASSAL\errorLog, where $HOME is your user
directory. (On XP, $HOME is probably something like

C:\Documents and Settings\$USERNAME

where $USERNAME is your username.)

--
J.
User avatar
uckelman
Site Admin
 
Posts: 7166
Joined: December 10th, 2007, 9:48 am
Location: Heidelberg, DE

Re: unable to open modules

Postby klulu » February 6th, 2012, 2:51 pm

Ok, here it is:

06 Feb 2012 14:48:07.453 0 -- Starting
06 Feb 2012 14:48:07.453 0 -- OS Windows XP
06 Feb 2012 14:48:07.453 0 -- Java version 1.6.0_30
06 Feb 2012 14:48:07.453 0 -- VASSAL version 3.1.18
06 Feb 2012 14:48:07.468 0 -- Manager
06 Feb 2012 14:48:18.656 0 -- Loading module file D:\Vassal modules\Monopoly_2.0\Monopoly_2.0.vmod
06 Feb 2012 14:48:18.656 0 -- Loading module Monopoly
06 Feb 2012 14:48:18.656 0 C:\Program Files\Java\jre6\bin\java -Xms256M -Xmx512M -DVASSAL.id=1 -Duser.home=C:\Documents and Settings\666 -cp lib\Vengine.jar -Dsun.java2d.d3d=false VASSAL.launch.Player
06 Feb 2012 14:48:45.281 0 -- Exiting

After opening a module, nothing happens. I've exited Vassal manually.
klulu
 
Posts: 2
Joined: February 5th, 2012, 6:29 pm

Re: [messages] [Technical Support & Bugs] Re: unable to open

Postby uckelman » February 13th, 2012, 5:03 am

Thus spake klulu:
> Ok, here it is:
>
> 06 Feb 2012 14:48:07.453 0 -- Starting
> 06 Feb 2012 14:48:07.453 0 -- OS Windows XP
> 06 Feb 2012 14:48:07.453 0 -- Java version 1.6.0_30
> 06 Feb 2012 14:48:07.453 0 -- VASSAL version 3.1.18
> 06 Feb 2012 14:48:07.468 0 -- Manager
> 06 Feb 2012 14:48:18.656 0 -- Loading module file D:\Vassal
> modules\Monopoly_2.0\Monopoly_2.0.vmod
> 06 Feb 2012 14:48:18.656 0 -- Loading module Monopoly
> 06 Feb 2012 14:48:18.656 0 C:\Program Files\Java\jre6\bin\java -Xms256M
> -Xmx512M -DVASSAL.id=1 -Duser.home=C:\Documents and Settings\666 -cp
> lib\Vengine.jar -Dsun.java2d.d3d=false VASSAL.launch.Player
> 06 Feb 2012 14:48:45.281 0 -- Exiting
>
> After opening a module, nothing happens. I've exited Vassal manually.

It looks like you waited only 30 seconds. Does the module eventually
open if you wait longer?

--
J.
User avatar
uckelman
Site Admin
 
Posts: 7166
Joined: December 10th, 2007, 9:48 am
Location: Heidelberg, DE


Return to Technical Support & Bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest