Create account / Log in

Allow default zoom level to be "Fit Visible"

Suggestions for additional features for the module editor and Vassal engine.

Moderators: uckelman, Tim M

Allow default zoom level to be "Fit Visible"

Postby jrwatts » August 19th, 2020, 12:02 am

The more I use VASSAL, the more I wish I could set the default zoom level for some windows to "Fit Visible", as it's the first thing I do after opening those boards!
jrwatts
 
Posts: 125
Joined: April 29th, 2020, 10:30 pm

Re: Allow default zoom level to be "Fit Visible"

Postby Cattlesquat » August 19th, 2020, 8:59 pm

Do you mean set it as the module designer?
User avatar
Cattlesquat
 
Posts: 947
Joined: December 2nd, 2019, 4:57 pm
Location: Baltimore, Maryland, USA

Re: Allow default zoom level to be "Fit Visible"

Postby jrwatts » August 20th, 2020, 12:27 am

That was what I meant, yes, but now that I think about it more, it would be even better if VASSAL remembered the last used zoom level for each window, just like it (sort of) remembers their positions.

(By sort of, I mean it seems to have trouble remembering the position of any window I didn't leave on my primary monitor; it may be a problem with the negative x coordinates of anything on my secondary monitor, since it's to the left of the primary.)
jrwatts
 
Posts: 125
Joined: April 29th, 2020, 10:30 pm

Re: Allow default zoom level to be "Fit Visible"

Postby barbanera » August 26th, 2020, 9:39 am

I second this request. More precisely, I would like to be able to set "fit visible" as default at module editor level, but have it switch to last used zoom level at run time (if changed at all).
barbanera
 
Posts: 395
Joined: January 12th, 2012, 2:27 pm


Return to Feature Requests

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests