Create account / Log in

Custom reporting for Move Fixed Distance trait

Suggestions for additional features for the module editor and Vassal engine.

Moderators: uckelman, Tim M

Custom reporting for Move Fixed Distance trait

Postby Molokai » November 18th, 2008, 1:50 am

So the Move Fixed Distance trait has its own auto-report, but there's no way to edit it in the editor. For my module, since there isn't a set board that loads, all I get is * (pieceName) moves offboard -> offboard *, and that just doesn't do it at all.
User avatar
Molokai
 
Posts: 61
Joined: November 9th, 2008, 8:46 pm

Custom reporting for Move Fixed Distance trait

Postby Brent Easton » November 18th, 2008, 2:05 am

So the Move Fixed Distance trait has its own auto-report, but there's no
way to edit it in the editor. For my module, since there isn't a set
board that loads, all I get is * (pieceName) moves offboard -> offboard *,
and that just doesn't do it at all.

I believe Move Fixed Distance just uses the Map auto-reports of the board it ends movement on.

B.


_______________________________________________
Messages mailing list
Messages@forums.vassalengine.org
http://forums.vassalengine.org/mailman/ ... engine.org

Post generated using Mail2Forum (http://www.mail2forum.com)
User avatar
Brent Easton
 
Posts: 3225
Joined: December 21st, 2007, 3:06 am
Location: Berry, NSW, Australia

Postby Molokai » November 18th, 2008, 3:28 am

Yeah, I feel stupid now. I hadn't realized I'd turned the map auto-reports on before I'd put that movement on there. Sorry.

Edit: Wait, scratch that. I just turned auto-report off in the Global Options, and it still shows that report. I had put a report action trait in to go off of the movements, and now it shows both.

Edit 2: By the way, you may need to add this to a bug list, because it turns out that blanking out the message format for "movement within this map" removed the generic message I was getting (as stated in the first post), but the report from the trait on the piece stayed there.
User avatar
Molokai
 
Posts: 61
Joined: November 9th, 2008, 8:46 pm

Custom reporting for Move Fixed Distance trait

Postby uckelman » November 18th, 2008, 10:05 am

Thus spake "Molokai":
Yeah, I feel stupid now. I hadn't realized I'd turned the map auto-reports on
before I'd put that movement on there. Sorry.

Edit: Wait, scratch that. I just turned auto-report off in the Global Options
, and it still shows that report. I had put a report action trait in to go of
f of the movements, and now it shows both.

Edit 2: By the way, you may need to add this to a bug list, because it turns
out that blanking out the message format for "movement within this map" remov
ed the generic message I was getting (as stated in the first post), but the r
eport from the trait on the piece stayed there.


It's possible for you to report bugs to the bug tracker. You can do that
here:

https://sourceforge.net/tracker2/?func= ... tid=594231

It would save us some time if you did the reporting once we've determined
that it is a bug.

--
J.

_______________________________________________
Messages mailing list
Messages@forums.vassalengine.org
http://forums.vassalengine.org/mailman/ ... engine.org

Post generated using Mail2Forum (http://www.mail2forum.com)
User avatar
uckelman
Site Admin
 
Posts: 8980
Joined: December 10th, 2007, 9:48 am
Location: Durham, England

Re: Custom reporting for Move Fixed Distance trait

Postby Molokai » November 18th, 2008, 3:18 pm

uckelman wrote:It's possible for you to report bugs to the bug tracker. You can do that
here:

https://sourceforge.net/tracker2/?func= ... tid=594231

It would save us some time if you did the reporting once we've determined
that it is a bug.

Now that I know for sure it is considered a bug, I will go ahead and file a report in the tracker.

Edit: Done :).
User avatar
Molokai
 
Posts: 61
Joined: November 9th, 2008, 8:46 pm


Return to Feature Requests

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests