Create account / Log in

Grid numbering option missing?

Topics related to Vassal game modules.

Moderators: uckelman, Tim M

Grid numbering option missing?

Postby deepnet » July 14th, 2020, 12:00 am

Hello:

The Vassal documentation indicates that Rectangular grids (and others) should have a default Grid numbering option:

http://www.vassalengine.org/wiki/RectangularGrid

But, That option does not see to exist in the Vassal Edit for any grids, projects, that I can create.

Is that feature no longer available?

Thanks,
deepnet
 
Posts: 14
Joined: July 7th, 2020, 9:44 pm

Re: Grid numbering option missing?

Postby Brent Easton » July 15th, 2020, 12:51 am

That is not a default, that is referring to the Grid Numbering you can manually add to a grid. You have to right-click on the Grid component in the configurer and select to add a grid Numbering.
User avatar
Brent Easton
 
Posts: 3229
Joined: December 21st, 2007, 3:06 am
Location: Berry, NSW, Australia

Re: Grid numbering option missing?

Postby deepnet » July 19th, 2020, 4:32 pm

Thank you Brent. I missed that!
deepnet
 
Posts: 14
Joined: July 7th, 2020, 9:44 pm


Return to Module General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests