Create account / Log in

Send to Location (?) bug in 3.2

Discussion area for the development team.

Moderators: uckelman, Tim M

Send to Location (?) bug in 3.2

Postby uckelman » April 23rd, 2012, 9:35 pm

There appears to be some sort of bug with sending pieces to locations in the current trunk.

How to reproduce:

1. Load the Quarriors (v03) module: http://www.vassalengine.org/wiki/Module:Quarriors!
2. Choose some side other than observer.
3. Press the Setup button.
4. Press the P1 button to bring up the Player 1 window.
5. Press the Draw+Roll button in the Player 1 window.

What happens in 3.1 is some tile showing up in the "Active" box. What happens in trunk@8137 is apparently nothing.

Would anyone like to troubleshoot this?
User avatar
uckelman
Site Admin
 
Posts: 8798
Joined: December 10th, 2007, 9:48 am
Location: Durham, England

Re: Send to Location (?) bug in 3.2

Postby bugggg » April 25th, 2012, 10:02 pm

(Just as a side note, Quarriors is a REALLY WEIRD module. It does not reload well. The variables get really messed up and the buttons will either not work or modify another player's statistics.)
bugggg
 
Posts: 20
Joined: September 21st, 2011, 6:37 pm

Re: Send to Location (?) bug in 3.2

Postby chrono280 » April 29th, 2012, 4:20 am

In the module I'm working on for Space Empires I have not had any Send to Location problems. Mostly I send to by a counter name and not by a region, etc.

Will look into it further.
chrono280
 
Posts: 62
Joined: September 9th, 2011, 12:45 am

Re: Send to Location (?) bug in 3.2

Postby Brent Easton » July 23rd, 2012, 1:54 am

Can someone please confirm that the latest 3.2 build fixes the original problem?
Thanks,
Brent.
User avatar
Brent Easton
 
Posts: 3090
Joined: December 21st, 2007, 3:06 am
Location: Berry, NSW, Australia


Return to Developers

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest