Create account / Log in

Wiki Woes?

Topics related to the main Vassal engine.

Moderators: uckelman, Tim M

Wiki Woes?

Postby byrnejb » September 10th, 2014, 1:29 am

I am seeing this sort of thing all over the wiki:

Code: Select all
Module <vassal-view-edit> <vassal-view-history> <watch>


And it was not like this yesterday. Has something broken? Did somebody update something?
byrnejb
 
Posts: 8
Joined: March 16th, 2013, 5:42 pm

Re: Wiki Woes?

Postby bdgza » September 10th, 2014, 8:13 am

Definitely something went wrong.
bdgza
 
Posts: 311
Joined: February 26th, 2010, 10:51 am

Re: Wiki Woes?

Postby uckelman » September 10th, 2014, 8:48 am

Thus spake byrnejb via messages:
> I am seeing this sort of thing all over the wiki:
>
>
> Code:
> Module <vassal-view-edit> <vassal-view-history>
> <watch>
>
>
>
> And it was not like this yesterday. Has something broken? Did somebody
> update something?
>

We're aware of this. It's due to having upgraded from MediaWiki 1.21
to 1.23 last night. I'm working on determining how to fix it now.

--
J.
User avatar
uckelman
Site Admin
 
Posts: 8798
Joined: December 10th, 2007, 9:48 am
Location: Durham, England

Re: Wiki Woes?

Postby byrnejb » September 10th, 2014, 9:03 pm

I suspect that an html santization option has been added or turned on by default.
byrnejb
 
Posts: 8
Joined: March 16th, 2013, 5:42 pm

Re: Wiki Woes?

Postby byrnejb » September 10th, 2014, 9:07 pm

Did you run php /usr/share/mediawiki/maintenance/update.php after the update was installed?
byrnejb
 
Posts: 8
Joined: March 16th, 2013, 5:42 pm

Re: Wiki Woes?

Postby uckelman » September 10th, 2014, 9:23 pm

Thus spake byrnejb via messages:
> Did you run php /usr/share/mediawiki/maintenance/update.php after
> the update was installed?
>

Yes.

--
J.
User avatar
uckelman
Site Admin
 
Posts: 8798
Joined: December 10th, 2007, 9:48 am
Location: Durham, England

Re: Wiki Woes?

Postby uckelman » September 13th, 2014, 12:15 pm

I've made some progress on fixing the wiki. It renders properly once again---apparently the .deps.php files which used to be part of skins went from being unnecessary to harmful between MediaWiki 1.21 and 1.23.

There's still a problem with the wiki recognizing that users are logged in. I'll work on that next.
User avatar
uckelman
Site Admin
 
Posts: 8798
Joined: December 10th, 2007, 9:48 am
Location: Durham, England

Re: Wiki Woes?

Postby uckelman » September 13th, 2014, 8:47 pm

I believe everything is fixed now.
User avatar
uckelman
Site Admin
 
Posts: 8798
Joined: December 10th, 2007, 9:48 am
Location: Durham, England


Return to General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest