Create account / Log in

Module uploading seems broken

Issues with the Vassal engine.

Moderators: uckelman, Tim M

Module uploading seems broken

Postby Benkyo » March 18th, 2015, 11:02 pm

Uploading a file named MageKnight_v301.vmod, which is a Vassal module like all the versions I've uploaded before it.

I get the following error:
File extension ".vmod" does not match the detected MIME type of the file (application/zip)

Checking the "ignore any warnings" box doesn't help, nor does uploading other vmod files.
Benkyo
 
Posts: 243
Joined: March 13th, 2013, 11:02 pm

Re: Module uploading seems broken

Postby uckelman » March 18th, 2015, 11:13 pm

Thus spake Benkyo:
> Uploading a file named MageKnight_v301.vmod, which is a Vassal module
> like all the versions I've uploaded before it.
>
> I get the following error:
> File extension ".vmod" does not match the detected MIME type of the file
> (application/zip)
>
> Checking the "ignore any warnings" box doesn't help, nor does uploading
> other vmod files.
>

Try now. I updated Mediawiki earlier this evening. I usually forget to
adjust includes/mime.types and includes/mime.info, which govern file
type recognition, when I do this.

--
J.
User avatar
uckelman
Site Admin
 
Posts: 8798
Joined: December 10th, 2007, 9:48 am
Location: Durham, England

Re: Module uploading seems broken

Postby Benkyo » March 18th, 2015, 11:33 pm

Thanks! Works fine.
Benkyo
 
Posts: 243
Joined: March 13th, 2013, 11:02 pm

Re: Module uploading seems broken

Postby Wargfn » July 13th, 2015, 3:49 pm

This seems to be broken again. I am tring to update a Vassal Module for Dice Masters this morning and getting this error ->
File extension ".vmod" does not match the detected MIME type of the file (application/zip).

Was working a few days ago.
Wargfn
 
Posts: 2
Joined: May 5th, 2015, 9:02 pm

Re: Module uploading seems broken

Postby uckelman » July 13th, 2015, 5:51 pm

Thus spake Wargfn:
> This seems to be broken again. I am tring to update a Vassal Module for
> Dice Masters this morning and getting this error ->
> File extension ".vmod" does not match the detected MIME type of the file
> (application/zip).
>
> Was working a few days ago.

Try now. I always forget to apply our changes to mime.types and mime.info
when I update MediaWiki.

--
J.
User avatar
uckelman
Site Admin
 
Posts: 8798
Joined: December 10th, 2007, 9:48 am
Location: Durham, England

Re: Module uploading seems broken

Postby RobS » July 13th, 2015, 7:52 pm

Image

:lol: :lol:
RobS
 
Posts: 91
Joined: June 19th, 2011, 5:10 pm

Re: Module uploading seems broken

Postby Wargfn » July 13th, 2015, 8:44 pm

working again, thanks.
Wargfn
 
Posts: 2
Joined: May 5th, 2015, 9:02 pm


Return to Technical Support & Bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron