Create account / Log in

'Game Piece Palettes' does not work for translation ?

Issues with the Vassal engine.

Moderators: Tim M, uckelman

'Game Piece Palettes' does not work for translation ?

Postby jeanpaul » August 28th, 2015, 9:37 pm

Hi all,
I build a module in english and i translate this module in french (my native language).
I set the language for the translation to "French/Any country".
I also set the preferred language in Vassal to "French".
In "game mode" : everything is translated , except within [Game Piece Palettes]...

please, any ideas ?
Regards
jeanpaul
 
Posts: 21
Joined: August 28th, 2015, 9:30 pm

Re: 'Game Piece Palettes' does not work for translation ?

Postby jeanpaul » August 31st, 2015, 5:02 pm

Sorry, please delete this thread and use this one
viewtopic.php?f=3&t=8688
jeanpaul
 
Posts: 21
Joined: August 28th, 2015, 9:30 pm


Return to Technical Support & Bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests