Create account / Log in

Map doesn't appear

Issues with the Vassal engine.

Moderators: Tim M, uckelman

Map doesn't appear

Postby beppelecce » July 13th, 2019, 5:16 pm

First time I'm opening this module (Longstreet Attacks! version 1.6): the map doesn't show up (while the units do) and many images seem not found. This is what appears in the chat window:
- Bad Data in Module: Image not found 8b8b5230bc982b398ba9b1a33b6687477289688a
- Bad Data in Module: Image not found 4005a548a58e2bacda38de5743543bcea206d85d
- Bad Data in Module: Image not found f8a54752df06cb916e65a5ecf71978560eeb6c65
- Bad Data in Module: Image not found 87469a39b42e91fc6aa4be4cd030db4d04de7cd4
- Bad Data in Module: Image not found f317e0924b7fc5a408121206548809570cec3ed9
- Bad Data in Module: Image not found 5a51a79e159a98d7abf8e388b684debe387797e1
- Bad Data in Module: Image not found afa2db546daaefa6c4141c75937692c0367513f4
- Bad Data in Module: Image not found d29629e1414612cc587182735bc57e8a46f89cb2
- Bad Data in Module: Image not found 048c6ff12e3783b70f43f3113ffbe2e1bed4220d
- Bad Data in Module: Image not found cde004e5e5f824d4b967231e894fd8d99a6d5d85
- Bad Data in Module: Image not found 13b373d69cd5823c91219426e300ab0028d54a21
- Bad Data in Module: Image not found c063e05fea57e55e666e33a14757c34b0eae2052

The map is big (135 MB) and I've tried to increase the initial heap to 1024 MB and maximum heap to 2028, but to no avail.
Any advice?
User avatar
beppelecce
 
Posts: 19
Joined: October 7th, 2013, 6:23 pm

Re: Map doesn't appear

Postby Jardic » July 15th, 2019, 12:35 am

can you link the module? I don't see it under that name in the module list.
User avatar
Jardic
 
Posts: 36
Joined: March 29th, 2018, 6:00 pm
Location: Phoenix Az

Re: Map doesn't appear

Postby beppelecce » July 15th, 2019, 8:19 am

You can find it on Revolution Games web site:
http://www.revolutiongames.us/Gettysbur ... on1_6.vmod
Thanks for your help.
User avatar
beppelecce
 
Posts: 19
Joined: October 7th, 2013, 6:23 pm

Re: Map doesn't appear

Postby Jardic » July 15th, 2019, 9:16 pm

I just downloaded, it ran fine. map came right up and units moved around. the problem must be on your end.
You could try, modifying the map file in the module. shrink it to say 50%. That would give you more troubleshooting information.
after you run the module, check out your 'Task Manager" for system usage and Memory performance.

I am using:
Operating System: Windows 10 Home 64-bit (10.0, Build 17134) (17134.rs4_release.180410-1804)
BIOS: 0303 (type: UEFI)
Processor: Intel(R) Core(TM) i7-4790 CPU @ 3.60GHz (8 CPUs), ~3.6GHz
Memory: 16384MB RAM
Page File: 9793MB used, 8965MB available
DirectX Version: DirectX 12
Card name: NVIDIA GeForce GTX 1070
Chip type: GeForce GTX 1070
Display Memory: 16251 MB
Attachments
z3.png
z3.png (29.01 KiB) Viewed 478 times
z3.png
z3.png (29.01 KiB) Viewed 478 times
User avatar
Jardic
 
Posts: 36
Joined: March 29th, 2018, 6:00 pm
Location: Phoenix Az

Re: Map doesn't appear

Postby beppelecce » July 17th, 2019, 3:38 pm

Thank you Jardic.
The author of the module sent me a version with a lighter version of the map and that worked.
User avatar
beppelecce
 
Posts: 19
Joined: October 7th, 2013, 6:23 pm

Re: Map doesn't appear

Postby Jardic » July 17th, 2019, 4:02 pm

I always have that quandary when making a module. The more resolution the map has, the larger the counters can be. Larger counters, in my opinion, mean they can look better.
I also like to make the map bigger, in relation to the counters than a regular board game. I like the "roomer" feel it gives.
User avatar
Jardic
 
Posts: 36
Joined: March 29th, 2018, 6:00 pm
Location: Phoenix Az


Return to Technical Support & Bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron