Create account / Log in

jw62 Having Problems with Site

Topics related to the main Vassal engine.

Moderators: Tim M, uckelman

jw62 Having Problems with Site

Postby DrNostromo » August 19th, 2019, 5:24 pm

I'm writing on behalf of jw62 who sent me a note in the news that he can't get on the site via his regular IP address ...he has to use a VPN. I told him, via an E-mail address he has attached to one of his modules, that I'm just the news editor and he should contact Joel Uckelman and gave him a link to Joel's profile page so that he could just that. The E-mail, sent to a windstream.net address was kicked back and I have since deleted the news submission.

With no other recourse to assist jw62, I thought I'd post a note here in hopes that the appropriate minds can get together and work this out.
User avatar
DrNostromo
 
Posts: 1028
Joined: December 21st, 2007, 3:54 am
Location: Wine Country, Cal. USA

Re: jw62 Having Problems with Site

Postby uckelman » August 19th, 2019, 10:51 pm

Thus spake DrNostromo:
> I'm writing on behalf of jw62 who sent me a note in the news that he
> can't get on the site via his regular IP address ...he has to use a VPN.
> I told him, via an E-mail address he has attached to one of his modules,
> that I'm just the news editor and he should contact Joel Uckelman and
> gave him a link to Joel's profile page so that he could just that. The
> E-mail, sent to a windstream.net address was kicked back and I have
> since deleted the news submission.
>
> With no other recourse to assist jw62, I thought I'd post a note here in
> hopes that the appropriate minds can get together and work this out.

I saw the email last night. I need more details about what's happening.
What is he seeing? We're not _manually_ blocking IP addresses, so I'm
not sure what could be doing that.

--
J.
User avatar
uckelman
Site Admin
 
Posts: 8081
Joined: December 10th, 2007, 9:48 am
Location: Durham, England

Re: jw62 Having Problems with Site

Postby DrNostromo » August 20th, 2019, 4:40 pm

All he said was that he couldn't access the site using his regular IP address. It was included in his message and I should have copied it but once I sent him an E-mail to talk to you, I deleted it. That's when I found out the E-mail was kicked back.

We're not _manually_ blocking IP addresses, so I'm
not sure what could be doing that.


I assumed that so I'm guessing it's something your ISP is blocking or some other external process going on. Wish I could give you more info. He said he can connect via a VPN so I'm assuming he can still login and I'm confused as to why he would have trouble sending an IM or posting on the forums. He sent me a news submission as a way of explaining his problem so it seems he can login.
User avatar
DrNostromo
 
Posts: 1028
Joined: December 21st, 2007, 3:54 am
Location: Wine Country, Cal. USA


Return to General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests