Create account / Log in

module name truncated

Issues with the Vassal engine.

Moderators: Tim M, uckelman

module name truncated

Postby jmichael » December 2nd, 2019, 6:45 am

VASSAL 3.2.17

I used Save As to make another copy of a module. I opened the new copy, then exited, went into the editor, and changed the module name. The new copy's name is truncated in the library listing. I tried changing the module name and it looks like the name displayed in the library listing is limited to the length of the name the first time I opened it.

Removing the module and re-opening cleared the problem: The new, longer, name displays fully.
jmichael
 
Posts: 8
Joined: November 14th, 2019, 4:27 pm

Re: module name truncated

Postby DrNostromo » December 2nd, 2019, 5:09 pm

As you make changes in the editor just about anywhere, you will notice that sometimes names get truncated ...especially if they are longer than what was originally there. That's been a common issue for as long as I can remember. Just keep in mind that you're not losing information and that once you save the module and re-open it, the names will appear fine.
User avatar
DrNostromo
 
Posts: 1034
Joined: December 21st, 2007, 3:54 am
Location: Wine Country, Cal. USA


Return to Technical Support & Bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests