[messages] [Technical Support & Bugs] Re: Ruler jumps randomly in Warmachine module

shiVER doogle.moogle at gmail.com
Wed Nov 2 06:43:19 MST 2011


The previous post was done on machine (1). I made another test on
machine (2):

Model: Self-assembled rig
Operating System: Lubuntu 11.10 (Linux OS)
CPU: AMD Athlon XP 3200+
Memory: 1GB
Video Card: ATI Radeon
Vassal version: 3.1.17
Java version: 1.6.0_23
Vassal module name and version: Warmachine (version 4.1). Module file
name is WarmachineHordes41.vmod

The steps to reproduce it are the same, except now I have another player
join my game. I was able to replicate the problem, and only I
experienced it.

I've attached the log file of the session.

[START OF ErrorLog]
02 Nov 2011 12:23:08.566 0 -- Starting
02 Nov 2011 12:23:08.569 0 -- OS Linux
02 Nov 2011 12:23:08.569 0 -- Java version 1.6.0_23
02 Nov 2011 12:23:08.569 0 -- VASSAL version 3.1.17
02 Nov 2011 12:23:08.963 0 -- Manager
02 Nov 2011 12:23:12.815 0 -- Loading module file
/home/dmarcus/VASSAL/Modules/WarmachineHordes41.vmod
02 Nov 2011 12:23:12.817 0 -- Loading module Warmachine & Hordes MKII
02 Nov 2011 12:23:12.821 0 /usr/lib/jvm/java-6-openjdk/jre/bin/java
-Xms256M -Xmx512M -DVASSAL.id=1 -Duser.home=/home/dmarcus -cp
lib/Vengine.jar VASSAL.launch.Player
02 Nov 2011 12:23:17.570 1 -- Warmachine & Hordes MKII version 4.1
02 Nov 2011 12:23:17.578 1 
[END OF ErrorLog]
-------------- next part --------------
An embedded and charset-unspecified text was scrubbed...
Name: not available
URL: <http://www.vassalengine.org/pipermail/messages/attachments/20111102/97a6dd56/attachment.ksh>
-------------- next part --------------

_______________________________________________
Read this topic online here:
http://www.vassalengine.org/forum/viewtopic.php?p=26818#p26818


More information about the messages mailing list