[messages] Edit: Re: [Technical Support & Bugs] 3.2.11 Mac too slow (+ other oddity)

bdgza bdegroot at gmail.com
Sun Feb 16 10:30:55 CET 2014


[This message has been edited.]


"uckelman" wrote:
> Thus spake bdgza:
> > 
> > "uckelman" wrote:
> > > Thus spake bdgza:
> > > > 
> > > > ls -l /System/Library/Frameworks/JavaVM.framework/Versions/
> > > > total 64
> > > > lrwxr-xr-x  1 root  wheel   10 25 Oct 13:14 1.4 -> CurrentJDK
> > > > lrwxr-xr-x  1 root  wheel   10 25 Oct 13:14 1.4.2 -> CurrentJDK
> > > > lrwxr-xr-x  1 root  wheel   10 25 Oct 13:14 1.5 -> CurrentJDK
> > > > lrwxr-xr-x  1 root  wheel   10 25 Oct 13:14 1.5.0 -> CurrentJDK
> > > > lrwxr-xr-x  1 root  wheel   10 25 Oct 13:14 1.6 -> CurrentJDK
> > > > lrwxr-xr-x  1 root  wheel   10 25 Oct 13:14 1.6.0 -> CurrentJDK
> > > > drwxr-xr-x  7 root  wheel  238 25 Oct 13:14 A
> > > > lrwxr-xr-x  1 root  wheel    1 25 Oct 13:14 Current -> A
> > > > lrwxr-xr-x  1 root  wheel   59 25 Oct 13:14 CurrentJDK ->
> > > > /System/Library/Java/JavaVirtualMachines/1.6.0.jdk/Contents
> > > >
> > > 
> > > Aha. I see why you're launching with Java 7: You have an Apple
> JDK,
> > > but our launcher script looks only for JREs. I've noted this as
> Bug
> > > 10867.
> > > 
> > > Try 3.2.12-svn9013:
> > > 
> > >   http://vassalengine.sourceforge.net/bui[1] ... macosx.dmg[1]
> > > 
> > > -- 
> > > J.
> > 
> > 
> > No, 3.2.12-9013 still launches with Java 7.
> >
> 
> Would you mind looking at the launch script and telling me what's
> wrong,
> then?
>  
> -- 
> J.


Java 7 is at:
JAVA="/System/Library/Frameworks/JavaVM.framework/Versions/Current/Commands/java"

So it will take the current (7) version and launch that before trying
JDK 6.

I can't remember now if this is a normal setup or if I changed this
manually for some reason to get something else to work (or attempt to
work). Java is a pile of steaming manure :(. If it's just me then I'll
change the launch script myself to get it to work.

Edit: I checked on my other Mac with 3.2.12-9013 and it launches with
Java 6. So I think it's just what I did to my iMac that is causing this.

[1] http://vassalengine.sourceforge.net/bui


_______________________________________________
Read this topic online here:
http://www.vassalengine.org/forum/viewtopic.php?p=43962#p43962


More information about the messages mailing list