[messages] [Technical Support & Bugs] Very slow response

Cpmathis18 cpmathis18 at gmail.com
Mon Mar 2 20:30:19 CET 2015


We had the same issue when playing Sunday afternoon. 3 of us had no
problems. The only guy using AT&T had syncing issues. We could see his
movements on the board instantly but he couldn't see ours until about
5-7 minutes after we had done them. His connection to skype was solid
and he checked his speeds and ping and they were all good as well. Here
is a trace he ran today:

Tracing route to vassalengine.org [62.210.178.7]
over a maximum of 30 hops:

  1    <1 ms    <1 ms    <1 ms  homeportal [192.168.1.254]
  2    19 ms    18 ms    18 ms 
108-213-188-2.lightspeed.snantx.sbcglobal.net [1
08.213.188.2]
  3    19 ms    19 ms    18 ms  75.28.192.122
  4    20 ms    19 ms    19 ms  12.83.39.17
  5    28 ms    26 ms    27 ms  ggr3.dlstx.ip.att.net [12.122.138.17]
  6    26 ms    26 ms    26 ms  192.205.37.50
  7    68 ms    68 ms    68 ms  nyk-bb1-link.telia.net [213.155.133.176]
  8   166 ms   163 ms   169 ms  prs-bb3-link.telia.net [80.91.253.121]
  9   165 ms   165 ms   171 ms  prs-b8-link.telia.net [213.155.131.1]
 10   154 ms   153 ms   153 ms  online-ic-305116-prs-b8.c.telia.net
[62.115.40.8
6]
 11   154 ms   154 ms   154 ms  45x-s31-1-a9k2.dc3.poneytelecom.eu
[195.154.1.35
]
 12   265 ms   150 ms   150 ms  one.vassalengine.org [62.210.178.7]

Trace complete.

_______________________________________________
Read this topic online here:
http://www.vassalengine.org/forum/viewtopic.php?p=48111#p48111


More information about the messages mailing list